Kedai Emas Chuan Kam akan memberi pelanggan kami pengalaman yang selamat dan mudah.
Atas alasan inilah kami mencipta halaman FAQ ini untuk menjawab soalan yang sama.
Bagaimana saya boleh menjual emas saya? 我可以如何卖我的黄金?

Apabila anda datang, barang-barang anda akan dinilai dan dinilai di hadapan anda ba pembeli yang berkelayakan dalam suasana yang santai. pembeli kami akan menerangkan kepada anda dengan cara yang mudah dan berterus-terang apa yang ia adalah anda perlu dan memberi anda tawaran pada item kami berminat untuk memperoleh. Jika anda membuat keputusan untuk menjual barang-barang berharga anda, anda akan dibayar serta-merta secara tunai atau melalui cek. Tidak ada sebarang yuran untuk memeriksa barang-barang berharga anda, atau kewajipan untuk menjual; penilaian nilai barang-barang anda adalah bebas daripada apa-apa caj.

当你进来时,会有一个合格的买家以轻松的气氛在您的面前为你的物品进行评估和物品的价值,我们的买家将以简单直接的方式向您解释您的具体情况,并为您提供有关收购项目的报价。 如果您决定出售您的贵重物品,您将立即以现金或支票支付。 检查您的贵重物品或销售义务不收取费用; 评估您的货物没有任何费用的价值。

Siapa yang anda PERCAYA? 你可以信任谁?

Berurusan dengan, terkemuka, syarikat tempatan yang telah lama terjalin. Tanya soalan-soalan seperti: Berapa lama anda telah dalam perniagaan barang kemas, dan di mana? Adakah anda mempunyai lesen perniagaan yang betul? Bolehkah saya melawat kedai anda, atau melihat laman web anda? Bagaimana dan di mana saya boleh menghubungi anda?

与具有长期信誉良好的本地企业交易。 你可以问一些问题:你在珠宝业多久了,在哪里? 你有正确的营业执照吗? 我可以访问您的商店,或看到您的网站? 我可以怎样联系你?

Apa yang perlu DIELAKKAN? 你要避免什么

Kami tidak akan mengesyorkan mel barang berharga anda, berurusan dengan bukan profesional; Anda mungkin tidak mendapat nilai tertinggi untuk barang-barang berharga anda daripada pembeli itu! Kami akan mengesyorkan, perniagaan tempatan yang mantap dengan reputasi besar dan pembeli profesional.

我们不建议邮寄您的贵重物品,处理非专业人士; 您不能从这样的买家获得您贵重物品的最高价值! 我们会推荐本地,知名企业,信誉良好的专业买家。-Beli emas

Bagaimana anda BAYAR UNTUK item yang anda beli? 你如何付款买你买的物品?

Kami membayar anda serta-merta dengan wang tunai atau cek, (pilihan adalah milik anda). Kami memang memerlukan bukti pengenalan sebelum urus niaga yang dimuktamadkan; kami menasihatkan untuk membawa kad IC Malaysia anda.
我们立即用现金或支票支付(选择权在于您)。 在交易确定之前,我们需要确认身份证明; 我们建议您携带您的马来西亚身份证。

Bolehkah saya mendapatkan NILAI EXACT sebelum anda melihat item? 看到一个项目之前,我可以获得准确的价值吗?

Malangnya, ini tidak mungkin. Melalui telefon kita tidak dapat melihat keadaan dan kualiti sekeping anda berfikir untuk menjual. Kami bersedia untuk menawarkan (jika boleh) lebih kurang anggaran nilai melalui telefon sementara menunggu pemeriksaan akhir; bagaimanapun, realiti tetap bahawa kita perlu mengkaji barang berharga anda sendiri untuk membuat keputusan tepat nilai dan tawaran kami.

不幸的是,这是不可能的。 通过电话,我们看不到您想要销售的片段的条件和质量。 我们愿意在可能的情况下提供在手机上的近似估计值,直到最终检查; 然而,现实仍然是,我们必须亲自检查贵重物品,以便作出准确的价值确定和我们的报价。

Ada soalan yang tidak dijawab dalam seksyen FAQ kami?
Telefon Sekarang atau Whatsapp : +6011-21025140