Kami Bayar

Harga Kami Bayar
我们用什么东西支付

Harga emas cenderung untuk naik bersama-sama dengan ketidaktentuan ekonomi, peperangan atau inflasi. Dengan peristiwa-peristiwa terkini dalam iklim ekonomi dunia, harga emas telah meningkat dengan ketara yang bermakna ia boleh menjadi masa terbaik untuk mendapatkan wang tunai untuk emas yang tidak diingini anda.

黄金价格往往随着经济,战争或通货膨胀的不确定性而攀升。 随着世界经济气候的最新事件,黄金价格大幅上涨,这意味着可能是为您的黄金获得现金的最佳时机。

Kedai Emas Chuan Kam adalah satu-satunya perkhidmatan pembeli yang benar-benar menawarkan wang tunai yang paling tinggi untuk emas terpakai anda. Kami mengira berapa banyak wang tunai anda akan menerima emas anda berdasarkan harga emas sebenar semasa.Kandungan karat barang kemas anda yang merupakan peratusan daripada 24 karat. Semakin tinggi kandungan emas, semakin tinggi nilai. Emas tulen 24k – hampir 100% emas. Ia adalah sangat luar biasa untuk barang kemas menggunakan emas tulen. Dalam kebanyakan kes, emas dalam barang kemas anda bercampur dengan tembaga, peniaga atau zink – dipanggil aloi. Peratusan emas aloi adalah apa yang menentukan kesucian. Kami bangga menawarkan pelanggan kami harga yang terbaik untuk emas mereka. Kami boleh dipercayai, ikhlas dan tidak seperti kebanyakan tunai lain bagi perkhidmatan emas, kita tidak menggoda anda dengan harga yang tinggi dan janji-janji palsu.

Kedai Emas Chuan Kam是唯一一家为您的黄金提供最多现金的买家服务。 我们会根据目前的黄金价格计算您将获得多少现金。您的珠宝的克拉里塔含量是24克拉的百分比。 黄金含量越高,价值越高。 纯金是24K – 接近100%的黄金。 珠宝使用纯金非常特别。 在大多数情况下,您的首饰中的黄金与铜,银或锌 – 称为合金混合。 金对其合金的百分比决定了其纯度。 我们为自己的客户提供最好的黄金价格而感到自豪。 我们是值得信赖的,真诚的,不同于大多数其他现金黄金服务,我们不以高昂的价格和虚假的承诺诱惑你。

Harga Semasa
目前的价格